TRY TOURS • PËR NEKompani\Agjensioni Try Tours është themeluar që në vitin 1990 në Pejë. Ajo përveq transporti rrugorë të udhëtarëve bënë edhe organizime të ndryshme grupore dhe aranzhmane turistike.Në periudhën e kaluar me sukses dhe përgjegjësi të lartë kemi përmbyllur të gjitha aktivitetet që na janë ofruar dhe me shumë korrektësi kemi mbajtur linjat në relacionet e rregullta në Kosovë.Përveq linjave të rregullta Deçan - Prishtinë, Deçan - Pejë dhe Pejë - Prishtinë kemi filluar edhe linjat për në Evropë, gjegjësisht në Gjermani. Dy herë në javë nga: Peja, Prishtina dhe Gjilani për në qytetet Gjermane: M├╝nchen, Ulm, Stuttgart, Mannheim, Frankfurt, K├Âln, D├╝sseldorf, Essen dhe DortmundUdhëtoni me autobusët tonë modern me staf profesional dhe përjetoni magjinë e udhëtimit tuaj, vetëm me Try Tours.